Вижте каква ще е празничната Новогодишна програма на 31 декември срещу

...
Вижте каква ще е празничната Новогодишна програма на 31 декември срещу
Коментари Харесай

Вижте по часове какво ни очаква на откритата сцена пред Общината за посрещането на Нова година

Вижте каква ще е празничната Новогодишна стратегия на 31 декември срещу 1 януари на откритата сцена пред Община Пловдив. Водещи ще бъдат Богдана Трифонова и Симеон Колев – радиоводещи  от утринния блок " Стартер “ на " БГ Радио “.

22:00 – 22:40 ч. – Концерт на рок група Jeremy?

Група JEREMY? са " кралете на инди рока в България “ съгласно множеството музикални онлайн медии.

Ерсин Мустафов (вокали и китара), Ташо Колев (катара и вокали), Красимир Тодоров (пиано и вокали), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас) направиха гражданска война, от която рок сцената се нуждаеше.

Те постановиха " новата вълна “ в самостоятелната съвременна музика и една друга естетиката в представянето ѝ още с появяването на видеосингъла Fake Fruits, записан във Второ студио на Българското национално радио. Песента бързо изкачи всички родни ранглисти. С нея JEREMY? станаха първата група от България, която печели златен орден People’s Voice в влиятелния международен конгрес за композиране на музика International Songwriting Competition през 2016-а, също предавана и в MTV Adria.

Следва видеосингълът Hope, записан също в БНР. Двете песни и до през днешния ден са най-разпознаваемите шлагери на JEREMY?.

След четири видеосингъла групата издаде своя дебютен албум JEREMY? I. Две години по-късно излезе JEREMY? II. Още с появяването си двата албума се трансфораха в класика за инди рок музиката у нас. Вторият включва песента You’re the Voice - формален видеосингъл. За него JEREMY? получават цялостни права за издаване, разпространение и осъществяване от създателите и изпълнителя на истинския запис John Farnham.

Вторият сингъл от JEREMY?II - Go or Fall, оглавява националната ранглиста за поп и рок музика на Българското национално радио ТОП 20 в първата седмица на месец юни и затвърждава своя триумф.

От излизането на Fake Fruits до най-новия любимец на публиката Go or Fall групата свири на десетки огромни подиуми главно отвън страната като The Great Escape, Rock For People, Exit. Получава покана да бъде част от турнето на група QUEEN за три концерта в Полша, Румъния и България.

JEREMY? е една от дребното български групи, която има в креативната си биография три европейски турнета, всяко с по 10 дати в Англия, Германия, Ирландия, Шотландия. В Англия момчетата свирят в по-малки градове, а в Лондон имат три концерта в паметния " 100 клуб “ (100 Club).

Две от песните на JEREMY? I Want To Be Like You и " Докато Ая спеше “ са включени в български кино продукции.

На 31 декември те ще открият тъкмо в 22 часа празничната Новогодишна стратегия, проведена от Община Пловдив за посрещане на Новата 2019 година. На сцената на пл. Стефан Стамболов в Пловдив – в Европейската столица на културата!

22:40 – 23:30 ч.– Концерт на 4 Magic

Те са българска момичешка поп група, победител в петия сезон на X factor България. Елия, Никол, Валентина и Елеонора са родом от Пловдив. Освен поп музика, извършват и българска национална музика. Те са " 4 Magic “!

Групата е основана през 2014 година, а името " 4 Magic “ е измислено особено за X Factor, като преди този момент се назовават Квартет " Магия “. Те са първата група, която печели X Factor Bulgaria.

В началото на тази година излезе първата им ария Together (Вечерай, Радо), която е комбинация сред модерна и българска национална музика. Песента е записана в Румъния и е продуцирана от румънския продуцент Monoir, а клипът към нея е сниман в Пловдив!

23:30 – 23:50 ч. – Концерт на Оркестър за национална музика " Орфей “, началник Георги Янев, солисти Пепа Янева и Ани Богданова

Оркестърът за национална музика " Орфей " от Пловдив с началник Георги Янев и солисти Пепа Янева и Ани Богданова ще свирят за пловдивчани и посетители на града в Новогодишната нощ на 31 декември на сцената пред община Пловдив. Участието на обичаната група е в две елементи и стартира тъкмо в 23.30 часа. След директното лъчение на новогодишно послание на Президента на Република България Румен Радев, в първите минути на Новата 2019 година концертът продължава, като към прелестните музиканти ще се причислят и виртуозните танцьори от Фолклорен отбор " Тракия “, с основен живописен началник проф. Даниела Дженева.

Оркестър " Орфей " не са свирили на празник в града повече от 2 години. По тази причина музикантите, които изнасят многочислени концерти в страната и чужбина откровено се вълнуват от идната среща с обичаната пловдивска аудитория.

Оркестър " Орфей " се отличава от всички други оркестри за национална музика. Той има собствен образ, собствен несравним почерк в изпълнителското си майсторство, който служи за мост сред актуалните ползи и усети на публиката и обичайния български музикален фолклор. Със свежите си и живи хора, които имат мелодична прелест и единение, " Орфей " намира път към сърцата на хиляди млади фенове, които даже да нямат познанието за българския фолклор, харесват и търсят осъществяванията на този незабравим оркестър.

За 44 години пловдивският отбор " Тракия “ е изнесъл хиляди концерти във всички краища на България, взел участие е в голям брой значими конгреси и интернационалните прояви в над 50 страни. Носители са на всички вероятни награди в областта на културата.

" Орфей " и " Тракия " канят пловдивчани да извият кръшно хоро на площада пред община Пловдив на 31 декември, в нощта в която градът посреща 2019-та!

23:50 – 00:00 ч.– Директно лъчение на новогодишно послание на Президента на  Република България Румен Радев

00:00 – 00:40 ч.– Концерт на Оркестър за национална музика " Орфей “, началник Георги Янев “  и Фолклорен отбор " Тракия “, с основен живописен началник проф. Даниела Дженева

00:40 – 02:00 ч.– Славин Славчев и групата " Julian`s Laughter "

Julian’s Laughter е учредена през лятото на 2017 година като план на Славин Славчев - победител в трети сезон на The X Factor Bulgaria, Милослав Петров и Тихомир Василев. Тримата свирят дружно още преди X Factor, само че групата стопира активността си, поради уговорката на Славин към шоуто. Запазвайки другарството си и общите музикални ползи, момчетата вземат решение да се съберат още един път в нов план с друго име и визия.

Julian`s Laughter са си сложили амбициозната задача да върнат вярата в българския рок. Мисия, на пръв взор невъзможна, най-малко до ноември предходната година, когато групата показа дебютния си сингъл " Lost " и видеото към него. И мигновено концентрира, като гласовит пестник, погледите върху себе си.

Записват първия си сингъл “Lost ", който е съпроводен от видео, снимано от екипа на Bashmotion. Малко след записите на песента, към Julian’s Laughter се причислява и Николай Николаев, който през 2016 година взе участие в " Голямото рок междучасие " и с предходната си група стигат до край. Вече в цялостен състав, Julian и компания не престават да радват почитателите си, а в ранните часове на 1 януари в Пловдив – Европейската столица на културата!

Кой е Джулиън?

" И ние се питаме кой е Джулиън, името пристигна като концепция от Милослав. Той самият нямаше концепция кой е Джулиън и за какво се смее. Интересното е, че занапред Джулиън придобива може би някакъв сборен облик от всевъзможни характерности на личностите ни. Точно поради тази мистичност името ни харесва, и поради това, че ни освобождава да творим в какъвто жанр желаеме, не е задължаващо име, което да предопределя стилова устременост. Джулиън може да се смее от наслада, може да се смее, тъй като му се плаче и няма различен избор, а може да сме смее и от дяволитост... Дори по този начин се обръщаме и към почитателите на нашата страницата във Facebook, т.е. от името на Джулиън, а не от наше име. Той има собствен личен живот, който занапред ще си проличи какъв е. Тоест Джулиън има четирима татковци...Нещо такова, да. Съвкупност от нас ", показа Славин дни преди концерта в Пловдив.

Участието на Julian`s Laughter  в празничната Новогодишна стратегия, проведена от община Пловдив стартира в 00:40 ч. в първия час на Новата 2019 –та. Славин Славчев - вокали, бас китара, Милослав Петров - пиано, бек вокали, Тихомир Василев - китара, бек вокали и Николай Николаев - барабани, програминг дават обещание супер крепък ваучър за жителите и гостите на града, определен за Европейска столица на културата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР